ရန်ကုန်မြို့ရှိ Royal Academic Institute Campus တွင် American Grade 12 Program ကို (၁) နှစ်တာ တက်ရောက်သင်ယူခဲ့သည့် မလင်းလဲ့ဖွေးအနေဖြင့် CROWN Education မှတဆင့် ကျောင်းဆက်လက်လျှောက်ထားမှုများ ပြုလုပ်ခဲ့ကြရာ သြစတြေးလျအခြေစိုက် James Cook University တွင် Foundation (၈) လ ကင်းလွတ်သည့်အပြင် Bachelor 2 Years Degree Direct သင်ကြားခွင့်အတွက် 50% Scholarship ရရှိခဲ့သည့်အတွက် အထူးပင် ဂုဏ်ယူဝမ်းမြောက်မိပါသည်။ ရှေ့ဆက်ရမယ့်ပညာရေးမှာလည်း အစစအရာရာ အဆင်ပြေချောမွေ့ဖို့ CROWN EDUCATION & ROYAL ACADEMIC INSTITUTE မိသားစုမှ ဆုမွန်ကောင်းတောင်းလိုက်ပါတယ်။

American Grade 12 တက်ရောက်ပြင်ဆင်ခြင်းဖြင့်
-မြန်မာအစိုးရဆယ်တန်း (သို့မဟုတ်) IGCSE ဖြေဆိုအောင်မြင်ထားသည့် ကျောင်းသူ/သားများအနေဖြင့် အမေရိကန်၊ ယူကေ၊ သြစတြေးလျ၊ စင်ကာပူ နိုင်ငံရှိတက္ကသိုလ်များတွင် တက္ကသိုလ်ပထမနှစ်မှ စတင်တက်ရောက်နိုင်ခြင်း၊
-နိုင်ငံတကာရှိ တက္ကသိုလ်များတွင် Foundation တက်ရောက်ရန်မလိုအပ်တာကြောင့် အချိန်နှင့် ငွေကြေးကုန်ကျမှု သက်သာစေခြင်း၊
-အမေရိကန် ပြည်ထောင်စုရှိ တက္ကသိုလ်ကြီးများတွင် ဘာသာရပ်ကင်းလွတ်ခွင့်များ (Credit Transfer) နှင့်အတူ ဆက်လက်သင်ယူနိုင်ခြင်း၊
-ပညာသင်ဆုများနှင့် ကျောင်းဝင်ခွင့် လျှောက်ထားနိုင်ခြင်းစတဲ့ အကျိုးကျေးဇူးတွေကိုရရှိနိုင်မှာဖြစ်ပြီး
နိုင်ငံတကာ‌တွင် ပညာသင်ဆုများနှင့်အတူ တက်ရောက်သင်ကြားလျက်ရှိသော ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများကို https://b.link/ScholarshipAwards တွင် လေ့လာနိုင်ပါသည်။

American Grade 12 Program ကို ရန်ကုန်မြို့နှင့် မန္တလေးမြို့ရှိ Royal Academic Institute Campus အသီးသီးတွင် In-Person အတန်းများဖြင့် ဖွင့်လှစ်သင်ကြားပေးလျက်ရှိရာ နီးစပ်ရာ Campus များတွင် သင်ယူတက်ရောက်နိုင်ပြီ ဖြစ်ပါသည်။