မြန်မာနိုင်ငံမှာ GAC Grade 12 Foundation Program ကိုတက်ရောက်သင်ယူခဲ့ပြီ အမေရိကန်တဣသိုလ် SUNY OSWEGO (The State University of Newyork) မှ ပေးအပ်သော 50% ပညာသင်ဆု ချီးမြှင့်ခံရသည့် မောင်ဇက်ဆန်းလီအား CROWN Education and Royal Academic Institute မိသားစုမှ အထူးဂုဏ်ယူဝမ်းမြောက်မိပါတယ်။

ACT-GAC Grade 12 Program တက်ရောက်ပြင်ဆင်ခြင်းဖြင့် –

ဆယ်တန်း(သို့မဟုတ်)iGCSEဖြေဆိုအောင်မြင်ထားသည့် ကျောင်းသား/သူများအနေဖြင့် ကနေဒါ-ယူကေ-သြစတြေးလျ-စင်ကာပူ နိုင်ငံရှိတက္ကသိုလ်များတွင် Foundation ပြန်တက်ရန် မလိုအပ်ဘဲ တက္ကသိုလ်ပထမနှစ်မှစတင်တက်ရောက်နိုင်ခြင်း၊

အမေရိကန် ပြည်ထောင်စုရှိ တက္ကသိုလ်ကြီးများတွင် ဘာသာရပ်ကင်းလွတ်ခွင့်များ နှင့်အတူ ပညာသင်ဆုများလျှောက်ထားနိုင်ခြင်းတို့ကြောင့် အချိန်နှင့်ငွေကြေးကုန်ကျမှုသက်သာစေခြင်း၊

Global Assessment Certificate (ACT-GAC Grade 12 Program) ကို ပြည်တွင်းတွင် (၁)နှစ်တက်ရောက်ပြင်ဆင်ခြင်း ဖြင့် နိုင်ငံတကာရှိ Rankingမြင့်တက္ကသိုလ်များသို့ ပညာသင်ဆု အခွင့်အလမ်းများဖြင့် လျှောက်ထားနိုင်ခြင်း၊

ACTနှင့် IELTS ရမှတ်ကောင်းများရရှိအောင် သင်ကြားပေးနေပြီး ဆယ့်နှစ်တန်းနှင့်ညီမျှသည့်အတွက် တက္ကသိုလ်ရွေးချယ်ရာတွင် အကန့်အသတ်မရှိဘဲ စိတ်ကြိုက်လျှောက်ထားနိုင်ခြင်းစတဲ့ အကျိုးကျေးဇူးတွေကိုရရှိနိုင်မှာဖြစ်ပါတယ်။

GAC Program၏ အသေးစိတ်အချက်အလက်များနှင့် တက်ရောက်ပြီးစီးသည့်အခါ ဆက်လက်သင်ယူနိုင်သည့် နိုင်ငံတကာ တက္ကသိုလ်များ၊ လျှောက်ထားနိုင်သည့် ပညာသင်ဆုများအကြောင်းကို https://crown.edu.mm/gac/ လင့်ခ်မှတဆင့်လည်း ဝင်ရောက်လေ့လာနိုင်ပါသည်။