Scholarships

မမေသူခင်အနေနဲ့ သြစတြေးလျနိုင်ငံရှိ University of Technology Sydney တွင် Master of Professional Engineering ဘာသာရပ်ကို CROWN Education မှတဆင့် ယခင်နှစ် ၂၀၂၂ နိုဝင်ဘာလတည်းက စတင်လျှောက်ထားခဲ့တာ ဖြစ်ပါတယ်။ ကျောင်းသူ မမေသူခင်အနေနဲ့ သြစတြေးလျကျောင်းသားဗီဇာကို ပြန်လည် ရရှိထားသလို့ University of Technology Sydney (UTS) တွင် တက်ရောက်သင်ကြားမယ့် Master of Professional Engineering (Mechanical Engineering) ဘာသာရပ်အတွက်လည်း ပညာသင်ဆု 20% Scholarship နှင့်အတူ ချီးမြှင့်ခြင်းခံထားရတာ ဖြစ်ပါတယ်။ ပညာသင်ဆုအပါအဝင် သြစတြေးလျကျောင်းသားဗီဇာ ပထမဆုံးအကြိမ် ဗီဇာပြန်လည်ရရှိလာတဲ့ ကျောင်းသူ မမေသူခင်အတွက် CROWN Education မှ အထူးဝမ်းမြောက်ဂုဏ်ယူမိပါတယ်။

ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများနှင့် မိဘများအနေဖြင့် ပညာရေးဆိုင်ရာ ဆွေးနွေးလျှောက်ထားမှုများအတွက် b.link/CrownMeet မှတဆင့် FREE (သို့) PREMIUM Consulting Appointment ရယူပြီး One to One အကြံပေးဆွေးနွေးမှုများ ရယူနိုင်ပါတယ်။