ကနေဒါ အစိုးရအသိအမှတ်ပြု Canada Ontario Secondary School Diploma (OSSD) Programကို (၂ဝ၂ဝ)ခုနှစ် ဆယ်တန်းစာမေးပွဲမှာ – (၂)ဘာသာနှင့်အထက် ဂုဏ်ထူးထွက်ရှိထားသူများ၊ iGCSE Resultမှာ – 2Aနှင့် အထက် ရရှိထားသူများအတွက် အဆိုပါ ပညာသင်ဆုများကို ရွေးချယ်ပေးအပ်ခဲ့ခြင်းဖြစ်ပါတယ်။ အခုလို ထူးချွန်ကျောင်းသားများကို ပညာသင်ဆုထိုက်ထိုက်တန်တန် ပေးအပ်ခွင့်ရတဲ့အတွက် CROWN Education and Royal Academic Institute (RAI) မိသားစုမှ အထူးဂုဏ်ယူဝမ်းမြောက်မိပါတယ်။

အဆိုပါ ကျောင်းသားများနည်းတူ 2021 February Intakeအတွက် OSSD ကျောင်းဝင်ခွင့်နှင့် Scholarshipလျေျာက်ထားလိုသူများအတွက် မြန်မာငွေကျပ်သိန်း(၈ဝ)မှ သိန်း(၁၂ဝ)နဲ့ ညီမျှတဲ့ CROWN-RAI OSSD Scholarshipsတွေကို ဆက်လက်ပေးအပ်သွားမှာပဲဖြစ်ပါတယ်။ ဒါ့အပြင် ကျောင်းသူ/ကျောင်းသားတွေအနေနဲ့ OSSD Program တက်ရောက်ကြတဲ့အခါ အခက်အခဲမရှိလေ့လာသင်ယူနိုင်ဖို့ OSSD Preparation Programကိုလည်း 2020 Novemberလမှ စတင်ကာ အခမဲ့ သင်ကြားပေးသွားမှာဖြစ်ပါတယ်။

CROWN-RAI OSSD Program၏ Scholarships လျှောက်ထားလိုသူများအနေဖြင့် –
၁။ ပညာရေးဆိုင်ရာ စာရွက်စာတမ်းများ (အမှတ်စာရင်း၊ အောင်လက်မှတ်)
၂။ Personal Statement
၃။ မှတ်ပုံတင်မူရင်းတို့ဖြင့် 7th Dec, 2020 နောက်ဆုံးထားကာ CROWN Education ရုံးဖုန်းနံပါတ်များဖြစ်သည့် 09 965 085 185, 09 799 999 977 သို့ ဆက်သွယ်ပြီး လူကိုယ်တိုင် အမြန်ဆုံး ဆက်လက်လျှောက်ထားနိုင်ပြီဖြစ်ကြောင်း သတင်းကောင်းပါးလိုက်ပါတယ်။

ဤကဲ့သို့ထူးချွန်ပြီး နိုင်ငံတကာအဆင့်မြင့် ကျောင်းများနှင့်အတူ အခြားရွေးချယ်စရာ ကျောင်းများကို Scholarshipများ၊ Study Grantများဖြင့် လျှောက်ထားလိုသည့် ကျောင်းသူ/သားများအားလုံးကိုလည်း CROWN-RAI မိသားစုဝင်များမှ လှိုက်လှဲ နွေးထွေးစွာ ဝန်ဆောင်မှု ပေးလျက်ရှိပါတယ်။

မြန်မာနိုင်ငံမှာ OSSD Programကို (၁)နှစ်တက်ရောက်သင်ယူထားပြီး နိုင်ငံတကာက Rankingမြင့် တက္ကသိုလ်ကြီးတွေကို စိတ်တိုင်းကျ ဆက်လက်ရွေးချယ်တက်ရောက်နိုင်မယ့် OSSD Programအကြောင်းကို https://crown-education.org/ossd/ မှာလည်းဝင်ရောက်ဖတ်ရှုနိုင်ပါတယ်။