မောင်ဇေလင်းအောင်အနေနဲ့ CROWN Education ရဲ့ သင်ကြားရေး စင်တာ ဖြစ်တဲ့ Higher Secondary School တွင် Canada Grade 12 Program ကို (၁၀) လကြာ တက်ရောက်သင်ကြားခဲ့ပါတယ်။ Royal Academic Institute တွင် Canada Grade 12 Program အောင်မြင်ခဲ့သူများထဲမှ စင်ကာပူ နံပါတ်(၁)အစိုးရ တက္ကသိုလ် NATIONAL UNIVERSITY OF SINGAPORE (NUS) တွင် ကျောင်းဝင်ခွင့်ရရှိထားသော ကျောင်းသားတစ်ဦးဖြစ်သည့်အပြင် ကနေဒါနိုင်ငံရှိ U15 အဖွဲ့ဝင် ထိပ်တန်းအစိုးရတက္ကသိုလ် University of Toronto တွင် Entrance Scholarship CAD 10,000 ၊ International Scholar Award (UoT Scarborough) CAD 100,000၊ ကနေဒါအစိုးရတက္ကသိုလ် Lakehead University တွင် International Entrance Scholarship CAD 7,500၊ Lakehead-Georgian International Visionary Award CAD 4,000 နှင့် တရုတ်နိုင်ငံထိပ်တန်း အစိုးရတက္ကသိုလ် Hong Kong University of Science and Technology တွင် (၄) နှစ်စာ Full Scholarship နှင့်အတူ Computer Science ဘာသာရပ်ဖြင့် တက္ကသိုလ်ပထမနှစ် တက်ရောက်သင်ကြားခွင့် ရရှိထားတာ ဖြစ်ပါတယ်။ရှေ့ဆက်ရမယ့်ပညာရေးမှာလည်း အစစအရာရာ အဆင်ပြေချောမွေ့ဖို့ CROWN EDUCATION & ROYAL ACADEMIC INSTITUTE မိသားစုမှ ဆုမွန်ကောင်းတောင်းလိုက်ပါတယ်။

RAI Grade 12 – Canada Grade 12 လက်မှတ်ဖြင့် အမေရိကန်ပြည်ထောင်စုအပါအဝင် သြစတြေးလျ၊ အင်္ဂလန်နိုင်ငံရှိတက္ကသိုလ်များတွင် Foundation Year မလိုပဲ တက်ရောက်နိုင်မှာဖြစ်ပြီး၊ ကနေဒါအဆင့်မြင့်တက္ကသိုလ်တွေကိုပါ တိုက်ရိုက်လျှောက်ထားနိုင်မှာဖြစ်ပါတယ်။ အခြားသော နိုင်ငံတကာရှိ Rankingမြင့် တက္ကသိုလ်များတွင်လည်း Medicine, Engineering, Business, IT, Science, Arts ဆက်စပ်ဘာသာရပ်များကို စိတ်တိုင်းကျ ဆက်လက်ရွေးချယ်တက်ရောက်နိုင်သည့်အပြင် ထူးချွန်ကျောင်းသူ၊ကျောင်းသားများအတွက် ပညာသင်ဆုအခွင့်အရေးများ၊ပညာသင်ထောက်ပံ့ကြေးများလည်း (နိုင်ငံတကာမှ ဆေးကျောင်းများ မပါဝင်) ရှိပါသည်။

မြန်မာဆယ်တန်းနှင့် IGCSE ဖြေဆိုအောင်မြင်ထားသည့် ကျောင်းသူကျောင်းသားများအနေဖြင့် RAI Grade 12 Program ကို မြန်မာနိုင်ငံတွင် အချိန် (၁ဝ)လမှ အများဆုံး(၁)နှစ်သာ တက်ရောက်သင်ကြားရန်လိုအပ်ပါသည်။ 2023 အတွက် အသစ်ဖွင့်လှစ်မည့် RAI Grade 12 Program – Canada Grade 12 နှင့်ပတ်သက်၍ https://crown.edu.mm/ossd/ လင့်ခ်တွင် အသေးစိတ်ဝင်ရောက်ဖတ်ရှုနိုင်သလို 09 965-085-185, 09 885-085-185 (Viber) သို့လည်း Monday – Saturday ရုံးချိန် (9am-4pm) အတွင်း ဆက်သွယ်စုံစမ်းမေးမြန်းနိုင်ပါသည်။