Scholarships & News

မေလ၂၆၊ ၂၇ (၂၀၁၈) ရက်နေ့များတွင် ကျင်းပပြီးစီးခဲ့သည့် James Cook Univeristy Singapore ၏ ပညာသင်ဆု စာမေးပွဲတွင် CROWN Education မှ လေ ျှာက်ထားသည့် ကျောင်းသား မောင်ရှိန်းသူအောင်မှ ၂၅% ပညာသင်ဆုရရှိခဲ့ပါသည်၊၊ ၂၀၁၇ ခုနှစ် (ပေးအပ်ခဲ့သည့် ဆုများ) တွင်လည်း CROWN Education ၏ ကျောင်းသူကျောင်း သားများမှ ၅၀%၊ ၂၅% ပညာသင်ဆုများကို ရရှိခဲ့ပြီးဖြစ်ပါသည်။

CROWN Educationသည် အင်္ဂလန် ၊သြစတြေးလျ၊ အမေရိကန်၊ ဆွစ်ဇာလန်၊ ကနေဒါ၊ ဂျပန်၊ ကိုရီးယား၊ စင်ကာပူ၊ ထိုင်းနိုင်ငံ များတွင် ဆက်လက် ပညာသင်ကြား လိုသူတွေအတွက် ဘာသာရပ်နှင့် အလုပ်အကိုင်အခွင့်အလမ်းများအတွက် ဆွေးနွေးအကြံပေးခြင်း၊ကျောင်းဝင်ခွင့်လျှောက်ထားပေးခြင်း၊ ဗီဇာလျှောက်ထားပေးခြင်း၊ နေရေးထိုင်ရေး စီစဉ်ဆောင်ရွက်ပေးခြင်းများကို မည်သည့်ဝန်ဆောင်ခမှ ပေးရန်မလိုဘဲ အခမဲ့ စီစဉ်ဆောင်ရွက်ပေးနေပါသည်။

ဆယ်တန်းတောင်အောင် ကျောင်းသားများအတွက် James Cook University မှ အသိအမှတ်ပြု University Foundation Program ကိုလည်း CROWN Education တွင် ဖွင့်လှစ်ထားရှိပြီး ကျောင်းသူကျောင်းသားများ စတင်လျှောက်ထားနိုင်ပြီဖြစ်ပါသည်။