Scholarships

မောင်လင်းထက်အောင် အနေနဲ့ CROWN Educationရဲ့ Higher Secondary School ဖြစ်တဲ့ Royal Academic Institute မှာ Triple Award programကို ဆယ့်ငါးလကြာ တက်ရောက်သင်ကြားခဲ့ပါတယ်။ ယခုအခါ ယူကေထိပ်တန်းတက္ကသိုလ် Russell Group အဖွဲ့ဝင် Queen’s University of Belfast တွင်Computer Science ဘာသာရပ်ဖြင့် International Year One အတွက် ပညာသင်ဆု £ 3,000ချီးမြှင့်ခြင်းခံထားရပြီးဖြစ်ပါတယ်။ ရှေ့ဆက်ရမယ့် ပညာရေးမှာလည်း အစစအရာရာ အဆင်ပြေချောမွေ့ဖို့ CROWN EDUCATION & ROYAL ACADEMIC INSTITUTE မိသားစုမှ ဆုမွန်ကောင်းတောင်းလိုက်ပါတယ်။

Royal Academic Institute – Triple Award Program (TAP) ရဲ့ထူးခြားချက်ကတော့ အခြား Grade 12 Program များနှင့်မတူဘဲ 3 Accreditations (High school + Grade 12 + ACT) သင်ကြားပို့ချပေးခြင်းကြောင့် Triple Award Program မှတဆင့် ကျောင်းသားများအနေဖြင့် မိမိစိတ်ဝင်စားသော ဘာသာရပ်များကို သိရှိနိုင်သည့်အပြင် ဆက်လက်သင်ယူမယ့် နိုင်ငံ၊ ဘာသာရပ်တွေအတွက် တက္ကသိုလ် ကျောင်းဝင်ခွင့်သတ်မှတ်ချက်များကို တပါတည်း ပြင်ဆင်ထားနိုင်သော အထက်တန်းမပြီးမြောက်သေးသော ကျောင်းသားများအတွက် စိတ်ချရသည့် Pathway တစ်ခုဖြစ်ပါတယ်။ ဒါ့အပြင် မိမိတို့ရဲ့ ရမှတ်များအလိုက် နိုင်ငံတကာ တက္ကသိုလ်များတွင် Foundation တက်ရောက်ရန် မလိုအပ်တော့သည့်အတွက် ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများအနေဖြင့် ထူးချွန်မှုအလိုက် ပညာသင်ဆုအခွင့်အရေးပိုမို ရရှိနိုင်တာ ဖြစ်ပါတယ်။

Triple Award Program နှင့်ပါတ်သက်ပြီး ကုန်ကျစရိတ်အပါအဝင် အသေးစိတ် စုံစမ်းမေးမြန်းလိုသော မိဘများနှင့် ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများအနေဖြင့် b.link/CrownMeet မှတဆင့် သက်ဆိုင်ရာ ပညာရေးတာဝန်ခံများနှင့် Appointment ရယူနိုင်သလို ရုံးဖုန်းနံပါတ်များဖြစ်သည့် +95(9)88-111-02-88,:+95(9)88-111-02-99 နှင့် (Mandalay Campus) အတွက် 09 975-700-800, 09 975-800-800 (MANDALAY) နံပါတ်များသို့ ရုံးချိန်အတွင်းဆက်သွယ်မေးမြန်းနိုင်ပါတယ်။