Scholarships

🇬🇧 မချူးဝတ်မှုံအနေနဲ့​ မန္တလေးမြို့ရှိ CROWN Education မှတဆင့် ယူကေတက္ကသိုလ်များကို လျှောက်ထားခဲ့ရာ ယူကေနိုင်ငံရှိ  UWE Bristol နှငိ့ ​Middlesex University တို့တွင် 2024 Jan Intakeအတွက် ကျောင်းဝင်ခွင့်များရရှိခဲ့ပါတယ်။ ထို့အပြင် UWE Bristol တွင် Master of Business Administration (MBA) အတွက် ပညာသင်ဆု  £ 2,000 ထိုက်ထိုက်တန်တန် ချီးမြှင့်ခံထားရသည့်အတွက် CROWN Education အနေဖြင့် အထူးပင် ဂုဏ်ယူ ဝမ်းမြောက်မိပါတယ်။

🇬🇧 ရှေ့ဆက်ရမယ့်ပညာရေးမှာလည်း အစစအရာရာ အဆင်ပြေချောမွေ့ဖို့ CROWN EDUCATION မိသားစုမှ ဆုမွန်ကောင်းတောင်းလိုက်ပါတယ်။

🇬🇧 UWE Bristol ဟာဆိုရင် ဘွဲ့ရအလုပ်ခန့်နိုင်မှုအတွက် UK တက္ကသိုလ်များ၏ ထိပ်တန်း 30 စာရင်းတွင် အဆင့်သတ်မှတ်ခံရသော တက္ကသိုလ်ကျောင်းတစ်ခု ဖြစ်ပါတယ်။ ထို့အပြင်  2023 ခုနှစ်အတွက် စာသင်ကြားမှုတွင် Gold for Outstanding student experience in the 2023 Teaching Excellence Framework (TEF) ကိုရရှိထားခြင်း၊ Green Gown Awards မှ ပေးအပ်ချီးမြှင့်သော Sustainability Institution of the Year at the 2023 ရရှိထားခြင်းတို့အပြင် နိုင်ငံတကာ ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများအနေဖြင့်  Modern Campus အတွင်း Campus Facilities ပြည့်ပြည့်စုံစုံဖြင့် သင်ယူတက်ရောက်နိုင်မှာ ဖြစ်ပါတယ်။

🇬🇧 Middlesex University ကတော့ ယူကေတွင်အထင်ကရဖြစ်သည့် London မြို့အခြေစိုက် တက္ကသိုလ်ကျောင်းကြီးတစ်ခုဖြစ်ပြီး
Top 5 University in the UK, (THE Young University 2023)

Top 5 London university for overall student positivity about their course (THE, 2023)93% of Middlesex students are in work or further study after they leave (HESA, 2022) အသီးသီးရရှိထားတာဖြစ်ပြီး နှစ်စဥ်နိုင်ငံပေါင်း (75)  နိုင်ငံမှ ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများ လာရောက်သင်ကြားလျက်ရှိပါတယ်၊ Career-oriented course များကို အလေးအနက်ထားကာ သင်ကြားပို့ချပေးခြင်း၊ သင်ထောက်ကူပစ္စည်းများနှင့် Campus Facilities များတွင်  £200 millions ကျော်ရင်းနှီးမြှပ်နှံထားသော တက္ကသိုလ်ကျောင်းတစ်ခုဖြစ်ပါတယ်။

CROWN Education အနေဖြင့် ယူကေတက္ကသိုလ်များကို ကူညီလျှောက်ထားပေးလျက်ရှိရာ လျှောက်ထားလိုသူများအနေနဲ့ ပညာရေးစာရွက် စာတမ်း၊ အမှတ်စာရင်းအပြည့်အစုံ၊ Passport Copy နှင့်အတူ b.link/CrownMeet မှ တဆင့် Appointment ရယူနိုင်ပါတယ်။