မောင်စွမ်းထက်တိုးအနေနဲ့ CROWN Education ရဲ့ Higher Secondary Schoolဖြစ်တဲ့ Royal Academic Institute မှာ RAI Grade 12 program ကို ဆယ်လကြာ တက်ရောက်သင်ကြားခဲ့ပါတယ်။ ဆယ်လကြာသင်ကြားပြီးတဲ့အချိန်မှာတော့ ကနေဒါနိုင်ငံရှိ တက္ကသိုလ်ကျောင်းများကို ဆက်လက်လျှောက်ထားခဲ့ရာ QS World University Rankings အရ အဆင့် 80 နေရာနှင့်Times Higher Education’s World University Rankings data 2022 အရ Canada Top 4 Universitie အဆင့်ရှိ McMaster University တွင် ကျောင်းဝင်ခွင့် ရရှိခဲ့သည့်အပြင် Carleton University, Ryerson University, Western University, Simon Fraser University တို့တွင်လည်း TOP 5% of the Highest Score ဖြင့် ထူးချွန်စွာ တက္ကသိုလ်ပထမနှစ်ကို တိုက်ရိုက် ဝင်ခွင့်ရရှိခဲ့ပါတယ်။ . မောင်စွမ်းထက်တိုးရဲ့ ရှေ့ဆက်လျှောက်ရမယ့်ပညာရေးခရီးမှာ အစစအရာရာ အဆင်ပြေချောမွေ့စေဖို့ CROWN Education & Royal Academic Institute မှ ဂုဏ်ယူဝမ်းမြောက်စွာဖြင့် ဆုမွန်ကောင်းတောင်းလိုက်ရပါတယ်။ .
RAI Grade 12 လက်မှတ်ဖြင့် သြစတြေးလျ၊ အင်္ဂလန်နိုင်ငံရှိတက္ကသိုလ်များတွင် Foundation Year မလိုပဲ တက်ရောက်နိုင်မှာဖြစ်ပြီး၊ ကနေဒါအဆင့်မြင့်တက္ကသိုလ်တွေကိုပါ တိုက်ရိုက်လျှောက်ထားနိုင်မှာဖြစ်ပါတယ်။ အခြားသော နိုင်ငံတကာရှိ Rankingမြင့် တက္ကသိုလ်များတွင်လည်း Medicine, Engineering, Business, IT, Science, Arts ဆက်စပ်ဘာသာရပ်များကို စိတ်တိုင်းကျ ဆက်လက်ရွေးချယ်တက်ရောက်နိုင်သည့်အပြင် ထူးချွန်ကျောင်းသူ၊ကျောင်းသားများအတွက် ပညာသင်ဆုအခွင့်အရေးများ၊ပညာသင်ထောက်ပံ့ကြေးများလည်း (နိုင်ငံတကာမှ ဆေးကျောင်းများ မပါ၀င်) ရှိပါသည်။ မြန်မာဆယ်တန်းနှင့် IGCSE ဖြေဆိုအောင်မြင်ထားသည့် ကျောင်းသူကျောင်းသားများအနေဖြင့် RAI Grade 12 Program ကို မြန်မာနိုင်ငံတွင် အချိန် (၁၀)လမှ အများဆုံး(၁)နှစ်သာ တက်ရောက်သင်ကြားရန်လိုအပ်ပါသည်။ 2022 အတွက် အသစ်ဖွင့်လှစ်မည့် RAI Grade 12 program နှင့်ပတ်သက်၍ https://crown.edu.mm/ossd/ လင့်ခ်တွင် အသေးစိတ်ဝင်ရောက်ဖတ်ရှုနိုင်သလို 09 965-085-185, 09 885-085-185 (Viber) သို့လည်း Monday – Saturday ရုံးချိန် (9am-4pm) အတွင်း ဆက်သွယ်စုံစမ်းမေးမြန်းနိုင်ပါသည်။