ညီမရဲ့အစ်ကိုက ACT-GAC Grade 12 Program(Batch-3)မှာတက်ခဲ့ပြီး ACT-GAC Grade 12 Programရဲ့ သင်ကြားမှုတွေက လက်ရှိသူ့ရဲ့ တက္ကသိုလ်သင်ကြားရေးအတွက် တကယ်အထောက်အကူဖြစ်တယ်ဆိုတာပြောပြလို့ သိခဲ့ရပါတယ်။ ဒါကြောင့်ညီမလည်း iGCSE ပြီးပြီးချင်းမှာပဲ ACT-GAC Grade 12 Program (Batch-12)မှာ တက်ရောက်ဖို့ရွေးချယ်ခဲ့ပါတယ်။ ညီမ ACT-GAC Grade 12 Program တက်ခဲ့တဲ့တစ်လျှောက်လုံးမှာလည်း ဆရာ၊ဆရာမတွေရဲ့ အကူအညီတွေ အများကြီးရခဲ့ပါတယ်။ ကျောင်းစာအပြင်Time Management Skills တွေ၊Presentation Skillsတွေ၊ Report Writing၊ Referencing Skillsတွေက ယူကေပညာရေးနဲ့အံဝင်ဂွင်ကျဖြစ်အောင် အမှန်တကယ်အထောက်အကူပေးခဲ့ပါတယ်။

ACT-GAC Grade 12 Program ပြီးတဲ့အချိန် CROWN Educationရဲ့ အကူအညီနဲ့ပဲ UCAS အောက်က တက္ကသိုလ် (၅) ခုကိုလျှောက်ထားခဲ့ပြီး နောက်ဆုံး University of Birmingham မှာတက်ဖို့ရွေးချယ်ခဲ့ပါတယ်။ University of Birminghamက Russell Group အဖွဲ့ဝင်ဖြစ်တာရယ် ကမ္ဘာ့အဆင့် Top 100 University စာရင်းဝင်တာရယ်၊ GPA(3.0)ရမှတ်ရယ်၊ IELTSရမှတ်တွေနဲ့ တက္ကသိုလ်ပထမနှစ်ကို Direct Entry ဝင်ခွင့်ရတာကြောင့် ရွေးချယ်ခဲ့တာပါ။

GAC Program၏ အသေးစိတ်အချက်အလက်များနှင့် တက်ရောက်ပြီးစီးသည့်အခါ ဆက်လက်သင်ယူနိုင်သည့် နိုင်ငံတကာ တက္ကသိုလ်များ၊ လျှောက်ထားနိုင်သည့် ပညာသင်ဆုများအကြောင်းကို https://crown.edu.mm/gac/ လင့်ခ်မှတဆင့်လည်း ဝင်ရောက်လေ့လာနိုင်ပါသည်။