မြန်မာနိုင်ငံရှိ Royal Academic Institute သည် CROWN EDUCATION မှ ဖွင့်လှစ်ထားသော နိုင်ငံတကာအဆင့်မီ ဘာသာရပ်များကို သင်ကြားပေးနေသည့် ကျောင်းတစ်ကျောင်းဖြစ်ပါသည်။ Royal Academic Institute (RAI) တွင် ဖွင့်လှစ်ထားသော American Grade (12) Program ACT– GAC မှ ကျောင်းသူ မဒါရှီခွမ်ဆင်မ်သည် သြစတြေးလျနိုင်ငံရှိ Western Sydney University သို့ Foundation Year ကင်းလွတ်ခွင့်ဖြင့် ကျောင်းဝင်ခွင့် ရရှိခဲ့ကြသည်။ Foundation Year တစ်ခုလုံး တက်စရာ မလိုဘဲ ကျောင်းဝင်ခွင့် ရရှိခဲ့သည့်အပြင် scholarship AUD 2500 စီပါ ရရှိခဲ့ကြပါသည်။ Western Sydney University သည် Sydney မြို့လည်တွင် တည်ရှိပြီး ကမ္ဘာ့အဆင့် Top 3% တွင် ပါဝင်သော ကျောင်းဖြစ်သည်။ အဆိုပါ တက္ကသိုလ်တွင် Business, Hospitality Management, Communications, Engineering, Health Science, IT အစရှိသော ဘာသာရပ်များကို လေ့လာသင်ယူနိုင် ပါသည်။
Royal Academic Institute (RAI) ၏ American Grade (12) Program ACT– GAC ကို တစ်နှစ်ကြာ တက်ရောက်သင်ကြားခဲ့ပြီးနောက် ရရှိလာသော အမှတ်များနှင့် IELTS ရမှတ်များပါ ပူးတွဲတင်ပြ လျှောက်ထားခဲ့ကြခြင်း ဖြစ်ပါသည်။

GAC Program၏ အသေးစိတ်အချက်အလက်များနှင့် တက်ရောက်ပြီးစီးသည့်အခါ ဆက်လက်သင်ယူနိုင်သည့် နိုင်ငံတကာ တက္ကသိုလ်များ၊ လျှောက်ထားနိုင်သည့် ပညာသင်ဆုများအကြောင်းကို https://crown.edu.mm/gac/ လင့်ခ်မှတဆင့်လည်း ဝင်ရောက်လေ့လာနိုင်ပါသည်။